Telefon: 29 87 30 64

Tømrerfirma med kvalitet i højsædet

tømerfirmar kolding aabenraa og løgumkloster

CT Flexbyg er et mindre tømrerfirma, der sætter stor pris på kundetilfredshed, fortrolighed og fornuftige priser.

Stor faglighed og ekspertise​

Som dit tømrerfirma i Løgumkloster kan vi tilbyde næsten alt inden for tømrerfaget, dog er vi pt. ikke store nok til at blande os med de store aktører på markedet inden for større industribyggerier m.m. Alt andet skal der ikke være tvivl om, at vores tømrerfirma magter med stor ekspertise.

Når du indgår en aftale med CT Flexbyg, er du sikker på, at vi først er tilfredse med vores arbejde, når du som kunde er tilfreds. Vi kommer altid til den aftalte tid og afslutter opgaven inden for de aftaler, der er indgået. Klik lidt rundt på vores hjemmeside og se, hvad og hvem vi er.

​Byggeprojekter udført af sønderjysk tømrerfirma​

CT Flexbyg har stor erfaring som tømrer med tilbygninger, tagarbejde samt energioptimering af nye og ældre huse, sommerhuse og kontormiljøer. Som tømrerfirma kan vi rådgive og vejlede dig med, hvor de svage punkter findes, og hvor der bør sættes ind, for at din bolig eller ejendom kan spare på energien

​Få svar på dit spørgsmål - eller få et uforpligtende tilbud​

Vores kalender er altid åben for nye og eksisterende kunder, som ønsker fagligt kompetente håndværkere og foretrækker et tømrerfirma, hvor mester selv tager telefonen.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores tømrerfirma, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så ring til Carsten på telefon: 29 87 30 64. Du kan også kontakte tømrerfirmaet via vores kontaktformular med en uddybende beskrivelse af din opgave.

Med base i Sønderjylland kører vi ud til opgaver i hele området omkring Aabenraa, Kolding og Tønder, og vores tømrerfirma kører også gerne ud til dig.

tømerfirma i løgumkloster nær kolding og aabenraa

Dygtige tømrersvende og -lærlinge

​Hos CT-FLexbyg i Løgumkloster har vi stor erfaring inden for tømrerfaget. Vores tømrer mester de mange facetter inden for tilbygning, energioptimering og tagarbejde samt øvrigt tømrerarbejde. Den ekspertise har vi opbygget gennem de mange projekter vi har udført for kunder i Tønder, Kolding og Aabenraa.

I Aabenraa har vi udført store og små tømreropgaver i området omkring Abenraa fjord og havnen med udgangspunkt i løsninger tilpasset bybilledet og lokalområdets særpræg. I Kolding har vi udført spændende tømrerprojekter på begge sider af Kolding Ådal, og i Tønder tæt på Vidå.

Fælles for tømrerprojekter i alle byer er respekten for de smukke og unikke detaljer som kendetegner hver by. Derfor indgår vores tømrerfirma altid en tæt dialog med vores kunder, hvor vi vejleder omkring stil og design udfra dine ønsker og behov. På den måde er du sikret et flot finish og resultat som holder i mange år frem tilpasset dine ønsker og behov.​​

Kompetencer

 ​Hos CT-Flexbyg udfører vores dygtige tømrer tømrerarbejde i alle størrelser. Står du overfor en opgave, hvor du mangler en dygtig tømrer? Du kan trygt overlade dit tømrerprojekt til CT-Flexbyg i Løgumkloster.​

Brede kompetencer inden for tømrerarbejde:

Vores målsætning er at udfører kvalitetsorienterede tømrerprojekter for vores kunder med udgangspunkt i en grundig dialog. En grundig dialog betyder, at vi kender dine ønsker i forbindelse med det forestående tømrerarbejde, hvilket sikrer dig et resultat som matcher dine behov.