Telefon: 29 87 30 64

Tagarbejde

Tagarbejde i topklasse

tagarbejde

Dit tag påvirkes konstant af vejret, og et tæt tag er nødvendigt for tagets sundhed. Er taget utæt, kan det med tiden udvikle sig til større skader. Derfor er det vigtigt, at det opdages så tidligt som muligt – og at der bliver gjort noget ved det.

Alt inden for tagarbejde for private og erhverv

Vi udfører alt inden for tagarbejde i Løgumkloster i Sønderjylland. Vi tilbyder vores ekspertise til private- og erhvervskunder i hele området omkring Tønder, Kolding og Aabenraa, og vi håndterer alt fra nye spær og undertag til komplet tagdækning med tagsten, beton og tegl, samt tagrenovering.

Hvornår er der brug for tagarbejde?

Der kan være flere årsager til, at der er brug for at få udført tagarbejde på dit hus. Alle tagbelægninger har en begrænset levetid og har brug for at blive repareret eller udskiftet. Er man i gang med en større ombygning, kan det være nødvendigt med en hel eller delvis udskiftning af taget. Er taget dårligt isoleret, og der ikke er mulighed for at efterisolere det, kan et nyt tag også være den eneste mulighed.

Vi har kendskab til de mest moderne teknikker, hvilket gør os i stand til at vurdere din boligs behov. I hvert enkelt tilfælde finder vi den bedste løsning for dig og din bolig, og alt tagarbejde tilpasses efter dine ønsker og behov.

tagarbejde

Vores tagopgaver omfatter:

  •     Tagrenovering
  •     Udskiftning af tag
  •     Lægning af nyt tag i tagsten, beton og tegl
  •     Samt øvrigt tagarbejde

Øvrige opgaver omfatter:

Vandskader for private- og erhvervskunder

Hulmursisolering med papiruld samt granulatisolering

Alt inden for belysning, både inde og ude

Få et tilbud på dit tag

Kontakt gerne Carsten på telefon: 29 87 30 64 for et uforpligtende tilbud på din tagopgave. Du er også mere end velkommen til at benytte vores kontaktformular med en uddybende beskrivelse af det tagarbejde, du skal have udført.​