Telefon: 29 87 30 64

Tilbygning

Tilbygning til hus i høj kvalitet

tilbygning

Går du med et ønske om at bygge til? CT Flexbyg har stor erfaring i tilbygninger til dit hus og kan hjælpe dig med at se de muligheder, du har i forhold til arkitektur og sammenhæng med resten af huset.

Med en tilbygning har du uanede muligheder

Som boligejer stilles der større krav til plads og faciliteter i boligen. Med en ny udestue og tilbygning i Løgumkloster eller resten af landet er der mulighed for, at du kan opholde dig her det meste af året. Er der bare en smule sol, vil udestuen som regel være opvarmet nok – også selvom luften udenfor er kølig.

Vi kan også hjælpe dig med at få opført en carport som tilbygning. Dermed beskytter du din bil, uanset om solen skinner eller vejret viser sig fra sin mere kedelige side.

Hos CT Flexbyg bygger vi individuelt tilpassede carporte og udestuer og andre tilbygninger, der passer til netop din bolig. Spørg os om gode råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt udnytter dine muligheder.

tilbygning

Det bør du overveje ved en tilbygning

I forbindelse med en tilbygning er der flere ting, du bør overveje. Hvordan skal tilbygningen indrettes, og hvor skal den placeres? Er det store rummelige rum? Er der rum, der skal slås sammen? Er der en lokalplan, der skal overholdes? Hvor meget må det koste?

Alle disse spørgsmål kan vi hjælpe dig med at besvare. Som tømrerfirma har vi mange års erfaring både med den lille tilbygning eller med en total ombygning af din bolig.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygninger

Vi kommer gerne ud og giver vores vurdering af din tilbygning. Når vi kender omfanget af projektet, giver vi dig et uforpligtende tilbud på hele entreprisen. Vi udfører alle former for tilbygninger i området omkring Kolding, Tønder og Aabenraa og resten af Sønderjylland.

Ring gerne til Carsten på telefon: 29 87 30 64 og aftal et møde, eller skriv til os med en beskrivelse af din tilbygning.